Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Toscane

Verblijven in een boerderij in Toscane of een argriturismo in Toscane tijdens je vakantie? Op zoek naar boerderijen Toscane te huur of een gezellige agriturismo te huur? Wij tonen een aanbod van landelijke boerderijen, geplaatst door eigenaars en partners dewelke rechtstreeks bij hen te boeken zijn.

Op vakantie in Toscane? Heb je altijd al gedroomd van een vakantie op een boerderij? Logeren bij een boer op een hoeve of boerderij is een fantastische ervaring voor jong en oud.

Boerderijvakanties Toscane

Hoevetoerisme en plattelandstoerisme. Deze vorm van toerisme is populairder dan ooit. Logeren op een landelijke boerderij of een vakantiehuis op een boerenerf is echt een aanrader. Nergens anders heb je de natuur zo dichtbij jouw vakantiehuis. Geniet van de boerenbuiten en de prachtige akkers en velden dewelke jouw vakantiehoeve omgeven.

Agriturismo Toscane: Tal van activiteiten op een landelijke boerderij

Kinderen genieten van een verblijf op een kinderboerderij. Een kindvriendelijke boerderij biedt tal van voordelen. Dagelijks komen ze in contact met dieren, dewelke ze kunnen strelen en verzorgen. Of ze plukken vers fruit op de vele boomgaarden. Doorgaans kan je tal van workshops volgen zoals, brood bakken, koeien melken, boter maken, hoeve ijs maken, of wat denk je van een ritje met paard en kar? De verhuurders van deze vakantieverblijven op boerderijen kunnen tal van deze workshops aanbieden. Informeer je telkens vooraf waarin de eigenaars gespecialiseerd zijn.

Verblijven op een agriturismo

Zoek en vind een vakantieverblijf op een boerderij en vertrek binnenkort op vakantie. Zoek je een agriturismo te huur, dan ben je op het juiste adres. Op ToscaneVakantiehuis.be kan je een vakantieverbijf huren, rechtstreeks via de eigenaar. Wij rekenen geen commissie of extra kosten aan bij een eventuele verhuur van vastgoed.

Boerderij Toscane zoeken via faciliteiten

Boerderij Toscane zoeken via thema

Vakantiehuizen Toscane

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Toscane te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op ToscaneVakantiehuis.be alle vakantiehuizen Toscane te huur.