Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Toscane Vergroot kaart

Op zoek naar een bungalow Toscane te huur? Op ToscaneVakantiehuis.be vind je tal van vakantie bungalows Toscane. Je kan deze huren bij de eigenaar of bij één van onze partners.

Bungalow Toscane huren

Een bungalow in Toscane is meestal een relatief kleine woning, soms een recreatiewoning, bestaande uit een enkele woon- en slaapoppervlakte op de begane grond. Wanneer één kamer zich op een tweede woonlaag bevindt valt dit type bouw ook nog onder het begrip bungalow, vaak semi-bungalow genoemd. Bungalowwoningen bevinden zich meestal aan de stadsrand of in de natuur. Er zijn vanaf circa 1970 veel bungalowparken in Toscanië gebouwd. De bungalows doen dan dienst als recreatiewoningen, en vervangen soms kampeerterreinen. De meeste bungalowparken in Toscane zijn omheind en hebben gemeenschappelijke paden en parkeerplaatsen.

Bungalow Toscane zoeken via faciliteit

Bungalow Toscane zoeken via thema

Vakantiehuizen Toscane

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Toscane te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op ToscaneVakantiehuis.be alle vakantiehuizen Toscane te huur.