Casa dell'Arco: Direct boeken (ref: 16316350)

Villa voor 8 personen te huur in Saturnia, Grosseto, Toscane, Italië

Type Villa
Personen 8
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Privé zwembad Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Internetverbinding - WIFI Ja

Beschikbaarheid

Klik op de gewenste aankomstdatum in bovenstaande kalender en selecteer uw verblijfsduur. U kunt direct online boeken.

Prijzen

Selecteer de datums

Beschrijving Villa in Grosseto

Villa, Casa dell'Arco gelegen in het oord Saturnia is het ideale vakantieverblijf voor maximum 8 personen.

Casa dell'Arco heeft een totale oppervlakte van 365m². Geniet in alle rust van de prachtige regio; Grosseto.

Het aantal slaapkamers voor Villa Casa dell'Arco is vastgesteld op 4. Het aantal badkamers is vastgesteld op 3. Casa dell'Arco biedt verschillende faciliteiten aan zoals: Privé zwembad, Huisdieren toegestaan, Internetverbinding - WIFI, Televisie, Open haard.

Wenst u meer informatie over Villa Casa dell'Arco? Neem dan snel contact op met de eigenaar.

Omschrijving Faciliteiten

Villa 6-kamers 365 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond. Antiek en luxueus ingericht: groot woonkamer met open haard. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. Kleine woonkamer met TV. 1 2-pers. kamer 22 m2. 1 kamer 20 m2 met 2 bedden. Keuken 28 m2 (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, broodrooster, elektrische koffiemachine) met eettafel. Uitgang naar de tuin, pergola. Douche/bidet/WC, aparte WC. Bovenverdieping: 1 2-pers. kamer 28 m2 met open haard en douche/bidet/WC. 1 kamer 28 m2 met 1 bed, 1 2-pers bed en douche/bidet/WC. Uitgang naar het terras. Zithoek in de tuin, tuin. Barbecue. Uitzicht op het landschap. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, klamboe, haardroger. Parkeerplaats.

Beschrijving van de plaats

De woning is gelegen in het glooiende heuvellandschap van de Maremma. Het complex maakt deel uit van een belangrijke boerderij met 330 hectare grond. Het pand stamt uit eind 1800 maar is zorgvuldig gerenoveerd. De woningen bieden veel privacy en buitenruimte met tuinmeubilair om buiten te kunnen dineren. Op aanvraag is het tevens mogelijk om deel te nemen aan de druivenoogst, te kijken hoe de koeien worden gemolken of een bezoek te brengen aan het zoölogisch centrum van het bedrijf. Als welkomstgeschenk staat er een fles rode wijn en een fles witte wijn voor u klaar. Het huis is gelegen op 25 kilometer van het thermale centrum van Saturnia, 90 kilometer van Siena, 60 kilometer van Viterbo en 140 kilometer van de luchthaven Rome Fiumincino. De perfecte uitvalsbasis om diverse Middeleeuwse en Etruskische plaatsen te bezoeken. Villa "Casa dell'Arco". 12 km van het centrum van Manciano, rustige, zonnige ligging, 25 km van zee, te midden van groen. Voor alleengebruik: terrein, tuin 4.000 m2, openluchtzwembad (13 x 6 m, 120 - 140 cm diepte, seizoensgebonden beschikbaarheid: 29.Mei.-02.Okt.) met trap. Terras, tuinmeubelen, barbecue. In het huis: internetaansluiting, Internet (WiFi), centrale verwarming, wasmachine. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 8 km, restaurant 2 km, rotsstrand 23 km. Golfterrein 30 km, tennis 10 km, manege 10 km. Attracties in de buurt: Saturnia 15 km, Pitigliano 30 km, Argentario 30 km. Let op: auto noodzakelijk. Op het terrein is een bijgebouw wat af en toe wordt gebruikt door de eigenaar.


Aantal kamers


4 kamers


Faciliteiten


Keuken & Berging
  • Vaatwas
  • Oven
  • Wasmachine

Tuin
  • Terras
  • Tuin
  • BBQ

Tv, Entertainment & Games
  • Internetverbinding - WIFI
  • Televisie

Welness & Zwembad
  • Privé zwembad
  • Gedeeld zwembad

Badkamer & Sanitair
  • Douche

Verwarming, airco en ventilatie
  • Open haard

Huisdieren
  • Huisdieren toegestaan

Ligging

Inlichtingen

Geen beschikbaarheid?

Vertrek én aankomst op zaterdag heeft de grootste kans op beschikbaarheid. Zie kalender

Vragen?

Bel gratis: ☎ 0800/61.219

Heeft u vragen of opmerkingen over deze accomodatie, Bel ons gratis of stuur ons een bericht via het contactformulier. Geeft zeker het referentienummer op. ( rechtsboven deze pagina ).

Contactformulier

Gratis annuleren 22 dagen voor aankomst

Tot en met 22 dagen voor uw reisdatum: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Als binnen 21 dagen voor aanvang van uw reis een officiële reiswaarschuwing/grenssluiting of een nieuw officieel reisverbod wordt afgegeven: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren.

Direct online boeken?

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid te bekijken en klik op de gewenste aankomst- en vertrekdata in de kalender.

Beschikbaarheid en boeken