Je wilt naar Toscane met het vliegtuig? Je verblijft in één van de vakantiehuizen in Toscane of toch liever in een hotel? Toscane bezoeken blijft een geweldig idee. Hoe kan je het beste bepalen vanaf welk luchthaven je gaat vliegen en waar je met een vliegtuig in Toscane naartoe gaat? Hoe verplaats jij je bij aankomst in Toscane. Kan je bij de luchthaven overnachten als jouw vliegtuig laat aankomt in Toscane?

Waar kan je in Toscane met het vliegtuig het beste landen?

Vanwege de prijsvechters is Aeroporto di Firenze-Peretola de drukste luchthaven van de twee. Er landen dagelijks toestellen uit Nederland en Belgie in Florence. Het vliegveld is relatief klein, er zijn een aantal winkels en restaurants. 

Het vliegveld Aeroporto di Pisa Galileo Galilei bij Pisa is steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Hierdoor is deze bij het Aeroporto di Firenze-Peretola bij Florence wat afgenomen. Er wordt verwacht dat het in de aankomende jaren gaat veranderen. Er wordt hard gewerkt om de bereikbaarheid van dit vliegveld te verbeteren. Als het zover is kan je hier makkelijker naartoe met een vliegtuig. Als je Toscane met het vliegtuig gaat bezoeken zal dit ongeveer 2 uur in beslag nemen. Uiteraard is dit wel afhankelijk vanaf welke luchthaven je vertrekt en waar jouw bestemming ligt. Let er goed op dat er veel vluchten zijn met een tussenstop. Deze zijn soms iets goedkoper.

Vanaf welke luchthaven ga ik naar Toscane met het vliegtuig?


Vlieg je vanaf Schiphol dan kan je goedkoop en met gemak naar Toscane. Boek je ruim van tevoren dan zullen de prijzen voor je vliegticket het goedkoopst zijn. Hoe langer je erover doet om je ticket te boeken, hoe de duurder de vliegtickets zullen worden. Neem je het vliegtuig liever vanuit Eindhoven, Rotterdam, Brussel of Charleroi? Dit omdat deze luchthavens dichter in de buurt zijn dan kan dat ook. De prijzen variëren steeds, houd de prijzen goed in de gaten.

Hoe kan ik naar Toscane met het vliegtuig?


Wil je naar het vliegveld van Florence of Pisa? Je kan hier vanaf Schiphol naartoe vliegen met verschillende maatschappijen. Vanaf het vliegveld in Eindhoven vlieg je ook naar Florence, helaas is dit een heel stuk duurder en is de kans groot dat je een tussenstop zal moeten maken. Je vliegreis duurt hierdoor een stuk langer dan als je een directe vlucht boekt. 

Wil je met een vliegtuig vanaf Eindhoven naar Pisa, dat is mogelijk voor een mooie prijs en ook zonder tussenstop. Voor beide gevallen geld ook weer, houd de prijzen goed in de gaten, wie weet zit er een mooie aanbieding tussen.

Vervoer van en naar de luchthaven in Toscane


Wil je naar het station van Pisa, daar kan je naartoe worden gebracht met een taxi. Vanaf het station van Pisa kan je verder met je reis. Voor het afhalen van je huurauto loop je ongeveer vijfhonderd meter naar het afhaalpunt. Je kan er ook met een shuttlebus naartoe rijden. Vanaf Pisa en Florence rijden er bussen en treinen naar verschillende locaties in Toscane. Je kan met de bus naar het Centraal Station reizen vanaf de luchthavens. Daar vandaan kan je alle kanten op. Kies je er dan voor om richting kleine steden te reizen of bijvoorbeeld naar het centrum van Florence en Pisa?Kan ik bij het vliegveld in de buurt overnachten?


Neem je liever geen risico omdat jouw vliegtuig laat zal aankomen? Om de onzekerheid weg te nemen of er nog treinen rijden als je arriveert, kan je een hotel boeken vlakbij de desbetreffende luchthaven. Je gaat voor een simpel en goedkoop hotel of ééntje met wat meer luxe. Zorg wel dat je op tijd boekt, want zeker de voordelige hotels zijn snel volgeboekt. Als je niet gegarandeerd op tijd aankomt dan kan je beter het zekere voor het onzekere nemen. Boek dan een hotel zodat je verzekerd bent van een dak boven je hoofd als jouw vliegtuig land in Toscane.

Zoals je hebt gelezen kan je dus prima met het vliegtuig naar Toscane. Je hebt meer tijd om te genieten van deze vliegvakantie zonder tijd te verliezen aan reistijd.


Reacties

Er werden nog geen reacties gepubliceerd.

Voeg reactie toe